Cevesin Installatietechniek, een korte introductie

Cevesin Installatietechniek is een installatiebedrijf dat met een team van gemotiveerde medewerkers werkzaamheden op het gebied van veelal nieuwbouw verzorgt.

Onze activiteiten bestaan uit het ontwerpen en aanbrengen van  verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties,  uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden, plaatsen van sanitair en overige bouwkundige installaties. Daarnaast bieden wij deskundig advies met betrekking tot de toepassing en het gebruik van de installatietechniek.  

lees verder...

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Bel ons 0313 - 42 83 33 Contactformulier Contactformulier

Projecten uitgelicht

Projectfoto Projectfoto Projectfoto Projectfoto Projectfoto

45 Up Mountain te Amstelveen

Wij realiseren deze 45 exclusieve nieuwbouw appartementen verspreid over de zevende tot en met de twaalfde laag. De voet van Up Mountain bestaat uit zes lagen tellende parkeergarage van Hudson’s Bay. De zesde parkeerlaag is exclusief voor de bewoners van Up Mountain dit voeren wij uit in opdracht van Akor BV bouwbedrijf te Rijssen.  Voor dit project verzorgt Cevesin Installatietechniek de volgende onderdelen: Riolering standleidingen en hwa  Hwa van balkons en plattedaken  Transporstleiding koudwaterleiding vanaf de kelder  Drogebrandleiding Sanitair Vloerverwarming Aansluitingen van de stadverwarming per appartement Stadsverwarming aansluiting Warm/Koud/Aanvoer en ... Lees verder »